У Києві погодили виплату близько 13 млн грн за програмою єВідновлення

У Києві погодили виплату близько 13 млн грн за програмою єВідновлення
17 августа 2023

Директор Департаменту будівництва та житлового забезпечення КМДА Борис Работнік повідомив, що у Києві погодили рішення про виплату приблизно 13 млн грн за програмою єВідновлення. Про це пише Інтерфакс-Україна.

За його словами, 15 травня у столиці створено Комісію з розгляду питань щодо надання компенсації за пошкоджені об'єкти нерухомого майна внаслідок бойових дій, терористичних актів, диверсій, спричинених збройною агресією РФ проти України.

Станом на 16 серпня Комісією взято в обробку понад 787 заявок за програмою єВідновлення. Розпорядженнями КМВА затверджено 600 рішень Комісії на загальну суму близько 13 млн грн.

Зазначається, що максимальна сума компенсації на відновлення одного об'єкта - до 200 тис. грн. Кошти власники пошкодженого житла можуть витратити на будівельні матеріали або послуги підрядників у магазинах і компаніях-учасниках.

Нагадаємо, Нагадаємо, що програма єВідновлення стартувала в Україні 10 травня. Українцям в межах цієї програми будуть виплачувати гроші за пошкоджене та зруйноване житло.

Також повідомлялося, що додаткові три банки почнуть надавати виплати єВідновлення. Йдеться про Ощадбанк, Банк Восток та Банк Кліринговий Дім.<

Источник:  ua.korrespondent.net
Короткая ссылка на новость: https://informer.com.ua:443/~RbuQd